Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Tietema wederom met goud bekroond

Na het succes van vorig jaar met de gouden speculaas brok hebben de bakkers van Bakkerij Tietema dit jaar meegedaan met 2 andere producten namelijk het opgemaakte speculaashart voor de sinterklaas en het kransbrood voor de kerstdagen.

Na een strenge kwaliteitskeuring door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen zijn dit jaar beide producten met goud bekroond. We zijn blij verrast dat we ook dit jaar weer de bevestiging krijgen dat onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zich onderscheiden van andere producten.

60 jaar geleden werden de eerste hartjes gemaakt in de bakkerij in Oldemarkt. Het recept is meeverhuist naar de polder en nu maken we ze nog op dezelfde wijze. De combinatie van harde speculaasbrok, heerlijke fondant en afgewerkt met leuke sinterklaas versieringen maken dit product tot een lust voor het oog en de maag.

Het kransbrood heeft een kortere historie. De uitdaging bij dit product was om de wel bekende kerststol een nieuwe uitstraling te geven. Het kransbrood vlechten wij als het ware in elkaar waardoor het amandelspijs door het gehele brood zit.

Wij zijn als bakkerij Tietema enorm trots op het behaalde resultaat. Dat beide producten in de prijs zijn gevallen en dat klanten elk jaar vragen wanneer we het hartje en het kransbrood weer in de winkel liggen zijn voor ons het bewijs dat we op de goede weg zitten.