Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Blog

Experienced and Friendly

Heerlijke gevulde koek op de fiets

Op woensdag 21 augustus kunnen inwoners van gemeente Dronten een gratis fietsroute ophalen bij Fietsmaker De Graaf. De fietsroutes zijn uitgezet door de Buurtsportcoaches in samenwerking met fietsenmaker de Graaf.

De route van 25 km start en eindigt bij fietsenmaker de Graaf aan de Zuidsingel 36, 8255 CH Swifterbant.De deelnemers worden meegenomen langs het prachtige boerenland, bos, randmeren en een of meerdere eet-drinkgelegenheden, waar zelf besloten kan worden wel of geen gebruik van te maken. Uiteraard kan Bakkerij Tietema hierin niet ontbreken. Bij de start ontvangt u een waardebon waarmee u voor slechts € 1,- bij ons een verse gevulde koek kan komen ophalen.

De routes zijn op eigen gelegenheid te fietsen. Men wordt geadviseerd voldoende eten en drinken, mobiele telefoon, zonnebrand en een banden-plakset mee te nemen, evenals een gezellig fietsmaatje.

Woensdag 21 augustus

De uitgifte van de routes vindt plaats op woensdag 21 augustus tussen 11:00-14:00 uur bij bovengenoemde fietsenmaker. Voor de eerste 50 deelnemers ligt er een gratis bidon klaar! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie over de fietstocht en andere activiteiten van de buurtsportcoaches kan men contact opnemen via  info@sportindronten.nl. Op vrijdag 6 september vindt de KickOff plaats van het project op het Meerpaalplein te Dronten.