Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Filialen

(H)EERLIJK PRODUCT VAN EIGEN BODEM

Het predicaat Tietema stijlvolle bakkers heeft niet alleen betrekking op ons brood en banket; het refereert ook aan onze omgang met klant en regio. Bakkerij Tietema is al sinds het ontstaan van de Flevolandse polder huisleverancier binnen de gemeente Dronten. We hebben de dorpen Swifterbant, Dronten en Biddinghuizen zien groeien van een paar honderd polderpioniers tot aan de duizenden inwoners van nu.

Juist vanwege onze betrokkenheid bij Flevoland hebben we een aantal regionale producten ontwikkeld van grondstoffen uit de polder. Zo bakken we ons Polderbrood en Flevovloer van regionaal geoogste tarwe en is de Swifterstoet een product van spelt uit ons achterland. En denk eens aan onze appelrondo, appeltaarten en lentebrood. Ook in deze producten hebben we appels verwerkt die afkomstig zijn van eigen Flevolandse bodem.

filialen swifterbant

SWIFTERBANT

De Poort 4
0321-321226

DRONTEN

Wardhof 10
0321-315555

BIDDINGHUIZEN

Baan 20/B
0321-332522

tietema dronten centrum

DRONTEN CENTRUM

Kop van Het Ruim 83
0321-740020