Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Brood

ONS BROOD ASSORTIMENT

Wat ruikt er beter dan vers gebakken brood? Wij maken brood met een volle kruim en knapperige korst dat lekker lang mals blijft. De bakkers van Tietema werken elke nacht, zodat u dagelijks keuze heeft uit rond de 50 soorten versgebakken brood.

WITBROOD

Vooral de zachte kruim met de knapperige korst maakt witbrood tot een heerlijk product. Dat witbrood ongezond zou zijn, is een fabel. Het bevat dezelfde soorten vitamines, mineralen en voedingsvezels als bruin- en volkorenbrood. Ze herbergt echter alleen minder van die voedingsstoffen.

TARWEBROOD

Een brood met karakter, een lichtere kruim en een stevige bijt. De combinatie van de juiste ingrediƫnten geeft een heerlijke smaak en zorgt er ook voor dat het brood een stuk langer mals blijft. Hierdoor is tarwebrood ook het meest geliefde brood van alle Nederlanders.

VOLKORENBROOD

Misschien is dit wel het brood dat het dichtst bij het volkoren komt dat Egbert Tietema vroeger maakte. Je ziet het, je ruikt het, je proeft het. De volle kruim van dit brood met zijn speciale eigenschappen; lekker lang mals, heerlijke geur en mooie volle korst. Dat maakt het tot een feest bij elke maaltijd.

MEERGRANENBROOD

Naast de traditionele tarwebloem bevat meergranenbrood ook andere granen of zaden. Wij hebben een grote variatie in kleuren, geuren, smaken en vormen. Van licht tot donker, van fijn tot grof en van weinig tot veel granen en zaden. De specifieke ingrediƫnten geven elk brood een eigen imago.

KLEINBROOD

Natuurlijk mogen losse broodjes en bolletjes niet ontbreken. Bakkerij Tietema biedt ruime keuze aan zachtwitte en tarwebolletjes of lekker knapperige harde broodjes. Bruin, volkoren, meergranen of met vulling zoals krenten of muesli. Voor elk wat wils!

VIENNOISERIE

Verfijnde bakkerijproducten als croissants, eventueel met ham en kaas of met oude kaas, chocoladebroodjes, rozijnenkoek en Deense koffiebroodjes met vers fruit. Het is slechts een greep uit onze viennoiserieproducten die u dagelijks in onze winkels vindt.

GEVULDBROOD

Uw ontbijt en lunch kleedt u aan met diverse soorten gevuld brood, zoals Fries suikerbrood, krenten- of rozijnenbrood, met of zonder amandelspijs. Of laat u verrassen en ga voor ons lentebrood gevuld met appel en amarene kersen, een brood waar u uw vingers bij aflikt!

BEKIJK OOK ONS BANKET ASSORTIMENT